Beroepsvisserij en zonnepanelen in het Oostvoornse Meer

Started by Franky Boy, January 30, 2020, 12:23:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Franky Boy

Quote from: henkverhaar on February 03, 2023, 12:05:23Is dit rapport ergens down te loaden? Ik ga er van uit dat het, omdat het in opdracht van het Waterschap is opgesteld, het onder Openbaarheid Bestuur valt?
Nee, nog niet.
Ik heb het van Sportvisserij Zuidwest Nederland gekregen en zal met hen overleggen of (en hoe) dit openbaar gemaakt kan worden.

Menno_siemensma

Fishing is like a box of chocolates, you never know what you gonna get.

Franky Boy

Quote from: Menno_siemensma on February 04, 2023, 11:46:52Wob verzoek lijkt mij dan toch van toepassing?
Liever maak ik daar geen gebruik van.
Moet gewoon kunnen...

Streamer

Moet gewoon kunnen ? Geloof nou niet dat die mannen daar "gewoon" gaan doen als je daar vragen over gaat stellen. Een WOB verzoek is tegenwoordig heel normaal hoor. Juist in het leven geroepen om dit soort dingen boven water te krijgen.
Het waterschap is een redelijk gesloten gezelschap die elkaar vooral de handen boven het hoofd houd, geld willen ze niet uit geven, onderhoud word uitgesteld of helemaal niet gedaan.
Ik heb aardig wat ervaring met deze belastingslurpers en weet echt hoe ze werken. Zit al 120 dagen op een betaling te wachten van die club.
Met zoete koekjes en vriendelijkheden bereik je niets.
IHYT

Franky Boy

Quote from: Streamer on February 05, 2023, 22:52:31Geloof nou niet dat die mannen daar "gewoon" gaan doen als je daar vragen over gaat stellen. Een WOB verzoek is tegenwoordig heel normaal hoor. Juist in het leven geroepen om dit soort dingen boven water te krijgen.
Ik beschik al over het rapport (verslag), dus dat is niet het probleem.
Ik wil alleen met Sportvisserij Zuidwest Nederland (van wie ik het rapport heb ontvangen) afstemmen of en hoe ik de resultaten naar buiten kan brengen. Ik wil ze niet in verlegenheid brengen.
Of het Waterschap mijn commentaar leuk vindt of niet, is niet mijn probleem.

Streamer

In verlegenheid brengen ? Sorry hoor, maar dit neigt, in mijn ogen, naar dingen die anderen niet mogen weten. Zo kom je zeker niet tot een oplossing.
Dan zijn er twee partijen die dingen onder de pet houden. Dan zit er niets anders op dan zelf een WOB verzoek in te dienen als belastingbetaler.


IHYT

Menno_siemensma

Heel simpel, als ze in verlegenheid gebracht zouden worden door dat rapport, zegt dat al genoeg over dat rapport, hetzelfde als ze er tegen zijn dat het openbaar zou worden.
Dus gewoon openbaar maken linksom of rechtsom vind ik.
Fishing is like a box of chocolates, you never know what you gonna get.