Spelregeltjes van de Sponsorplaats

Started by A{b}r{a}xa{s}, January 19, 2011, 19:36:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A{b}r{a}xa{s}

 Om de sponsors de gelegenheid te geven zich verder te profileren en aankondigingen of aanbiedingen te plaatsen heb ik een nieuw forum aangemaakt, 'Sponsorplaats'.
In de 'Sponsorplaats' kunnen alleen de sponsors (en forumbeheerders) een nieuw topic aanmaken.
De forumleden kunnen er alleen lezen (en stemmen in een evt. poll als die door een sponsor aangemaakt wordt).
Om de gang van zaken binnen de 'Sponsorplaats' op vlotte en goede manier te laten verlopen zijn de volgende spelregeltjes aan de 'Sponsorplaats' verbonden :
-          Alleen sponsors kunnen nieuwe topics openen in het 'Sponsorplaats' forum.
-          Per week wortd per sponsor maximaal 1 nieuwe topic geopend in het 'Sponsorplaats' forum.
-          Nieuwe aankondigingen, acties of aanbiedingen, etc. worden niet in een bestaand topic maar in een nieuw topic geplaatst.
-          Forumleden kunnen in de topics alleen lezen, niet reageren. Wanneer een sponsor een poll heeft opgenomen in zijn topic kunnen forumleden hier wel stemmen.
-          Wat betreft de grootte van afbeeldingen gelden dezelfde maximale afmetingen als in de andere forums (breedte max. 800pixels; hoogte max. 800 pixels).
-          Reacties, discussies, etc. tussen sponsors en forumleden zijn een zaak tussen de sponsor en het/de betreffende forumlid/leden en worden middels priv├ębericht of e-mail afgehandeld. Dergelijke berichten worden verwijderd wanneer ze ergens in een van de forums geplaatst worden.