Vliegvissen Duitsland en waar vind je vis in de rivier

Started by piet v d sar, May 06, 2018, 12:01:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Linked Events

piet v d sar

            Dinsdag 15 mei 2018

           VNV THEMA  AVOND

         VLIEGVISSEN IN DUITSLAND
                               en waar vind je de vis in de rivier

Iedereen die in ons onvolprezen lijfblad "De Nederlandse Vliegvisser" leest of zelfs maar even doorbladert, komt de naam van Hyppo Wanders tegen.
Hij is bekend van de artikelen die hij hierin schrijft, maar het meeste werk dat hij voor de VNV doet vindt plaats achter de schermen.
Hij is de grote man achter de vormgeving van het blad, de VNV website, de digitale Vliegvisser etc. Daarnaast zijn zijn stukken in het blad niet alleen boeiend, maar je steekt er ook nog wat van op.

Hyppo is bereid gevonden om een Thema avond voor de VNV te verzorgen.
Het thema is "Vliegvissen in Duitsland"  en dat gaat bepaald verder dan de Kyll en de Aar.
Hij geeft daarbij ook aan hoe hij vliegviswatertjes opzoekt, hij heeft zelfs een boek over Duits vliegviswater  geschreven. 
Daar kun je dus de voordeel mee doen, want er is in Duitsland (toch het meest voor de hand liggende buitenland  voor de Nederlandse vliegvisser), nog heel veel te ontdekken.
Hoe je dat doet, dat hoor je op de thema avond.

Daarnaast heeft Hyppo in recente nummers van "De Nederlandse Vliegvisser" een hele verhandeling gehouden over op welke plekken in de rivier je de vis kunt verwachten.
Deze tricks en tips zijn, door zijn grote en veelzijdige ervaring op tal van rivieren, van zeer grote waarde voor vrijwel  iedere vliegvisser.     

Ongetwijfeld heeft hij ook nog de nodige  verhalen achter de hand om tot een zeer boeiende avond te komen. Kortom deze avond mag je niet missen.

De thema-avonden zijn in eerste instantie gericht op  VNV leden en clubleden van een bij de VNV aangesloten club in  de Regio Zuid (ook gezien ook de gekozen locatie), maar uiteraard is ieder VNV lid of clublid van een bij de VNV aangesloten club, uit het hele land, meer dan welkom.

De thema-avond  is gepland op:

Datum:   dinsdag 15 mei  2018
Tijdstip:   van 20.00 uur tot ca. 22.00-22.30 uur.
Zaal open:        vanaf 19.30 uur
Locatie:   Restaurant Party Centrum 't Witven
   Runstraat 40, 5504 PD  Veldhoven   
Toegang:   Gratis
Aanmelden:   Per email aan Piet van der Sar; sar@telfort.nl

Maximum aantal deelnemers: ca 50.

Aanmelding per email i.v.m. met de maximale zaalcapaciteit en dat geeft ons ook de mogelijkheid dat we u kunnen bereiken als er onverhoopt iets mis mocht gaan.