Author Topic: The Kingfisher Casting Four werpclinics  (Read 12822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The Casting four

 • Guest
The Kingfisher Casting Four werpclinics
« on: September 15, 2013, 19:10:31 »
Beste vliegvissers,

Sinds een aantal jaren zijn wij, "the Casting Four",  de vliegvisvereniging "The Kingfisher" uit Kampen met veel plezier bezig met het geven van werplessen aan leden van de Kingfisher, beginnend en gevorderd. Wij willen deze werplessen/clinics nu graag ook beschikbaar stellen voor alle vliegvissers in Nederland. Dit willen we doen door het geven van de werpclinics in het midden van het land. Hieronder staat beschreven hoe de opzet van de clincs is:

The Kingfisher Casting Four (KCF) is de werpcommissie van vliegvisvereniging "The Kingfisher" uit Kampen en bestaat uit vier (gecertificeerde) vliegvisinstructeurs. Met veel plezier en enthousiasme organiseren wij verschillende keren per jaar werp instructiedagen. Hierbij wordt op ieder niveau (beginnend tot gevorderd) instructie en aanwijzingen gegeven over werp- en vistechnieken bij vliegvissen.

Doelstellingen van de Kingfisher Casting Four zijn:

• Vliegwerpen en vliegvissen voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk maken
• Beginnende en gevorderde vliegvissers ondersteunen bij het aanleren en verbeteren van hun werp- en vistechniek
• Op een uitdagende en gezellige manier bezig zijn met alle facetten van de vliegvissport

De clubambitie is dat wij voor clubleden én andere geïnteresseerden een aantal keren per jaar "werpclinics" organiseren. De clinics zijn in principe op zaterdagen van 9.00 tot 12.00 uur bij Camping/restaurant de Oase, prachtig gelegen aan het Drontermeer bij Kampen of op het bedrijfsterrein van Webasto in Kampen.
Bij de clinics zijn er altijd twee instructeurs van the Casting Four aanwezig. Er worden werp- en vistechnische instructies gegeven op ieder niveau. Hierbij wordt o.m. gebruik gemaakt van de door de KCF ontwikkelde 9 holes "Casting Course". Dit is een uitdagende 9 holes werpbaan met verschillende werpdoelen, waarop punten kunnen worden gescoord. De Casting Course is een unieke manier om je werptechnieken te verbeteren! Verenigingen kunnen in overleg gebruikmaken van de KCC en bijvoorbeeld een onderlinge competitie starten als extra clubactiviteit.

De clinics worden aangekondigd en toegelicht (foto’s, ervaringen, data etc.) op de vliegvissers.nl forumsite onder de topic “The Kingfisher casting Four Clinics” en op de facebookpagina: The Kingfisher Casting Four

Opgeven voor de clinics kan via: werptraining@thekingfisher.nl
Voor meer informatie over de werpclinics kan je onze Facebook pagina bezoeken: https://www.facebook.com/groups/thecastingfour/

Noteer alvast de volgende data in je agenda:

21 september 2013: Basis
5 oktober 2013
19 oktober 2013
2 november 2013
16 november 2013
30 november 2013
14 december 2013

Via vliegvissers.nl willen we graag een topic over deze clinics openen waarop de mensen die willen deelnemen of al meegedaan hebben hun, meningen, ervaringen foto's etc. kunnen posten. Wij hopen hiermee zoveel mogelijk vliegvissers te kunnen bereiken en de drempel voor te gaan vliegwerpen zodoende te verlagen.

Dus doe mee!!


Groet,

The Kingfisher "Casting Four"
« Last Edit: September 20, 2013, 09:58:17 by The Casting four »

The Casting four

 • Guest
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #1 on: September 19, 2013, 08:46:47 »
Aanstaande zaterdag is de eerste werpclinic van de tweede helft van het seizoen 2013. :) :)

De locatie waar de werpclinic van zaterdag 21 september wordt gehouden is op Camping Restaurant de Oase prachtig gelegen aan het Drontermeer. Na de clinic kan je natuurlijk prachtig gaan vissen op het Drontermeer. Er wordt nu veel gevangen!!

Adres:

Drontermeerdijk 13, 8251 PV Dronten
Telefoon:0321 316 647

De routebeschrijving vindt je in de bijlage.

De clinic is van 9.00 uur tot 12.00 uur.

In deze eerste clinic staat de basis techniek van het vliegwerpen
centraal. Ook voor gevorderde werpers is het goed af en toe eens terug te
gaan naar de basis om te kijken of hierin nog verbeteringen kunnen worden
aangebracht. Vanuit deze basis zullen andere technieken worden geleerd.
Ook is er natuurlijk mogelijk op individuele vragen in te gaan.  Na de
clinic bouwen we de volledige KCC (9 holes Kingfisher Casting Course) op
om deze uit te testen. De baan is volledig klaar. Testers zijn van harte
welkom.

Aanmelden kan via werptraining@thekingfisher.nl

Op de facebookpagina van The Casting Four vindt je meer informatie: https://www.facebook.com/groups/thecastingfour/

Groet en tot graag zaterdag,

The Casting Four[attachment[/attachment]
« Last Edit: September 20, 2013, 09:58:43 by The Casting four »

The Casting four

 • Guest
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #2 on: September 22, 2013, 11:02:04 »
Zaterdag  21 september 6.45 uur Hierden.
De wekker gaat. Half slaperig ga ik naar beneden om een lekker mok warme thee en een paar boterhammen tot mij te nemen. Ik kijk naar buiten en zie een lange V van wegtrekkende ganzen tegen een strak blauwe lucht.  Mooi weer, denk ik, dat is alvast meegenomen.  We hebben vandaag de eerste werpclinic nieuwe stijl van de Kingfisher – Casting Four. Iedereen mag meedoen op een prachtige locatie, De Oase in Dronten aan het Drontermeer. Samen met Gerrit, Freddy jr en Ton mogen we deze tweede helft van het seizoen weer 6 clinics gaan verzorgen. Daarnaast is het vandaag helemaal mooi omdat we na de clinic de laatste punten op de i van onze Kingfisher 9 holes Casting Course (KCC) gaan zetten. Een leuke dag dus. De weg door de polder richting de Oase is al een genot om te rijden.  Op dit redelijke vroege tijdstip met weinig verkeer is er altijd wel wat te zien. Bronstige herten met de daarbij horende reeën en een vos schiet de weg over. Aangekomen bij de Oase is Gerrit al een paar foto’s aan het schieten van een ontwakend Drontermeer.  De duizenden zwanen, meerkoeten en  eenden dobberen rustig op het spiegelgladde wateroppervlak. 20 meter boven het wateroppervlak zie ik een roofvolgel zweven. Plotseling laat de vogel zich vallen en met een klap denderd deze het water in om vervolgens met iets groots tussen z’n klauwen weer op te stijgen. Later hoor ik van Jack dat dit een visarend is die sinds een aantal maanden weer is teruggekomen na enkele jaren afwezigheid. Een mooi begin van wat later bleek een prachtige dag. Bij de Oase zijn de eerste mannen al gearriveerd. Uit alle regio’s zijn ze afkomstig Heerhugowaard, Borne en Veghel. Toch zeker 1,5 uur rijden voor de meesten. In totaal zijn er 10 man die aan deze nieuwe opzet meedoen. Van jong (Norwin, 8 jaar) tot wat ouder. Van beginnend tot ervaren. Eerst maar een bak koffie en uitleggen wat wij als Casting Four voor ogen hebben met deze werptrainingen. De eerste training heeft als hoofditem de Basis worp. We zetten met z’n alleen de casting baan achter de Oase op het kampeerveld op. Een prachtige plek omdat je zowel een strak grasveld als ondiep water tot je beschikking hebt.  Een ieder heeft zijn eigen hengel meegenomen waarmee de werptechniek verbeterd  kan worden. Dat varieert van hele lichte korte hengels tot wat zwaardere hengels. Wat opvalt is dat er vooral ook wat oudere “glas” hengels worden meegenomen. Leuk, omdat dit vaak wat moeilijkere hengels zijn om mee te werpen. Na eerst wat ingeworpen te hebben maken we een paar groepjes. Theo gaat met Ton en Freddy mee om zich vooral op het afstand werpen te richten en Gerrit en Warner doen de grote groep en gaan met de Basis aan de slag. We starten helemaal bij het begin; hoe hou je de hengel vast (duim boven op of vinger langs het handvat, v of keygrip) en op welke wijze ga je staan (open of gesloten). Na wat uitleg gegeven te hebben wat de belangrijkste onderdelen van de Basis worp zijn;

•   Werpen met een gestrekte lijn (geen slack)
•   Versnellen naar een stop (van langzaam naar snel) Power
•   Juiste timing, korte lijn korte pauze, lange lijn lange pauze
•   Rechte lijn pad (nauwe loops)

Gaan we per onderdeel oefeningen doen. Want daar gaat het natuurlijk om. Zoveel mogelijk bezig zijn met je hengel en proberen daar beter controle over te krijgen. Het altijd weer wonderlijk hoe snel de onderdelen geleerd worden. Is het in het begin nog moeilijk om een rechte lijn wat verder weg te krijgen. Na twee uur kan iedereen dat en is er ook al goede controle over de loops.  Iedereen heeft er lol in en de sfeer is ontspannen.  Vaak is het bewust worden van wat je doet met vliegwerpen al heel belangrijk in het beter leren werpen. Zodoende begrijp je ook waarom iets niet helemaal goed gaat en weet je hoe je dit kan verbeteren. Nu we de basis worp kennen, kunnen we bezig gaan met het schieten van lijn en wat oefeningen op het nauwkeurig kunnen werpen in ringen. Zowel ringen die op de grond liggen als ringen die verticaal staan. Bij het nauwkeurig werpen is het belangrijk dat we in het verticale vlak werpen en redelijk loops kunnen gooien. Allemaal zaken die in de basis worp worden aangeleerd. Dan is het al weer tijd. De 3 uur zijn zo voorbij geschoten. De volgende keer gaan we de basis worp herhalen en wordt een start gemaakt met de dubbele strip en rolworp.
Het restaurant van de Oase ligt pal aan het Drontermeer. Het is inmiddels heerlijk weer geworden, ongeveer 20 graden, bijna geen wind en een heerlijk najaars zonnetje. Op het buitenterras gaan we nog met z’n alleen heerlijk lunchen en praten we nog wat na over de cursus maar vooral over het vliegvissen. Heerlijk ontspannen en met een hoop lol. En daar gaat het natuurlijk om. Vliegwerpen is leuk maar wat we allemaal in onze genen hebben is natuurlijk het vliegvissen in een mooie omgeving en als het kan een beetje vis.  Sommige hebben nog een lange reis voor de boeg en gaan naar huis. Andere gaan nog vissen op het Drontermeer en vangen hun eerste Drontermeer voorns of proberen een aantal lijntjes. De Casting Four gaat die middag verder met het fine tunen van de The Kingfisher 9 Holes Casting Course. Een vliegwerp parcours ala golf waarbij per hole een bepaalde worp kan worden geoefend. We zetten de volledige baan nog een keer op en controleren of alles klopt volgens de boekjes die wij professioneel hebben laten maken. Het is een fantastisch parcours geworden waar hopelijk nog veel vliegvissers en verenigingen plezier van zullen beleven.
Deelnemers bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer!!

De volgende clinic is op 5 oktober 2013 van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de Oase. Iedereen is van harte welkom. De clinics zijn de eerste twee keer gratis en daarna kost het ook bijna niets. Dus geef je op. Instromen kan iedere clinic ook als je de eerste clincs nog niet gevolg hebt.

Opgeven voor de clinics kan via: werptraining@thekingfisher.nl
Voor meer informatie over de werpclinics kan je onze Facebook pagina bezoeken: https://www.facebook.com/groups/thecastingfour/[attachment[/attachment]

Offline Rossie69

 • Was het maar vakantie
 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7828
 • Karma: -2
 • Gender: Male
 • Last Login:July 17, 2019, 04:51:18
  • Rossie,s vliegvisblog
 • Expertises:
 • prutsen met dooie beesten
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #3 on: September 22, 2013, 12:44:47 »
jammer dat ik niet bij was.

volgende keer wel.

leuk om te lezen dat het een geslaagde dag was.

 ::goodjob::

Offline HappyFisherman

 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7940
 • Karma: 3
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 12:33:19
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #4 on: September 22, 2013, 16:02:19 »
 ::klappen::  ::goodjob::

Mooi initiatief!
Vliegvissen is bevlogen vissen...

The Casting four

 • Guest
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #5 on: September 22, 2013, 21:34:28 »
Was zeker een mooie dag mannen. Het zou leuk zijn jullie ook te zien daar. Het gaat zeker niet alleen om het werpen hoor.

Offline MarcelN

 • VIP
 • *
 • Join Date: Sep 2012
 • Posts: 1895
 • Karma: 2
 • Gender: Male
 • Last Login:August 07, 2019, 21:34:35
  • joetjoep
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #6 on: September 22, 2013, 22:47:23 »
Mmmmm 8 jarige zie ik, die van mij is 9....als ik dat geweten had! Ik zie overal 12jaar minimum staan >:(
Maar hij vangt ze genoeg  ;) daar ligt het niet aan.

Offline weerwolf

 • VIP
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 2092
 • Karma: 0
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 17:48:38
  • The Kingfisher Kampen
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #7 on: September 23, 2013, 12:07:31 »
bij the kingfisher zijn geen minimum leeftijden. Iedereen die plezier aan het vliegvissen/werpen/binden beleeft is welkom bij "de" club  :)
Als iedereen was zoals ik moest zijn, was de wereld perfect.

Offline devliegvisser

 • Topper
 • *
 • Join Date: Mar 2011
 • Posts: 103
 • Karma: 0
 • Last Login:October 27, 2017, 23:46:34
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #8 on: September 23, 2013, 17:14:03 »
Hey Marcel,

Norwin neemt de volgende keer twee vriendjes mee die ook willen gaan vliegvissen. Ik neem aan allemaal in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. Dus die van jou mag ook komen hoor!!

Groet,

The Casting Four

Offline weerwolf

 • VIP
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 2092
 • Karma: 0
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 17:48:38
  • The Kingfisher Kampen
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #9 on: September 23, 2013, 23:18:14 »
Mijn dochter heeft ook interesse, misschien gaat die ook wel mee
Als iedereen was zoals ik moest zijn, was de wereld perfect.

The Casting four

 • Guest
2e werpclinic Casting Four
« Reply #10 on: October 01, 2013, 08:11:56 »
2e werpclinic Casting Four zaterdag 5 oktober 2013 van 9.00 tot 12.00 uur op de locatie Oase, Drontermeer

In de eerste werpclinic is vooral ingegaan op de basisworp en het precisie werpen. In deze tweede clinic wordt de basisworp herhaald en wordt de rol worp en dubbele strip geleerd. Voor het beter tegen de wind in , grotere afstanden en precisiewerpen kan het gebruik van de dubbele strip handig zijn. Via een hands on leermethode kan deze dubbele strip techniek eenvoudig en snel geleerd worden. Daarnaast is er voldoende tijd om op individuele vragen dieper in te gaan. 's middags kan er gevist worden vanuit een kajak. Bij de Oase zijn verschillende kajaks/kano’s aanwezig. Wanneer je koffie en lunch van de Oase afneemt dan mag je de kano gebruiken zonder hiervoor huur te betalen.
Bereid je voor op nymphvissen op ruisvoorn en winde - misschien ook droge vlieg.

De werpclinics van de casting Four zijn de eerste twee keer gratis. Wanneer je hierna lid wordt van de vliegvisclub the Kingfisher in Kampen zijn de volgende clinics ook gratis ander zijn de clinics 7,50 euro per clinic.

Opgeven voor de clinics kan via: werptraining@thekingfisher.nl

Zie voor verdere informatie over onze clinics onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/#!/groups/thecastingfour/

Voor de tweede clinic is ook een event aangemaakt:
https://www.facebook.com/#!/events/356325654501469/
 
Graag tot Zaterdag!!

[attachment[/attachment]
« Last Edit: October 01, 2013, 08:16:12 by The Casting four »

The Casting four

 • Guest
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #11 on: October 04, 2013, 08:30:37 »
Beste werpers,

Vergeet niet morgen (lies) laarzen of een waadbroek mee te nemen. We gaan ook de rolworp oefenen en dat doen we op ondiep water.

Graag tot morgen!!

The Casting Four
« Last Edit: October 04, 2013, 09:51:58 by The Casting four »

Offline ben

 • VIP
 • *
 • Join Date: Oct 2011
 • Posts: 1141
 • Karma: 0
 • Gender: Male
 • Last Login:Today at 12:09:19
 • 't mijne is niet van dijne, maar visse is fijne!
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #12 on: October 04, 2013, 11:37:34 »
mooi man!!!!! ::goodjob::

Offline Rossie69

 • Was het maar vakantie
 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7828
 • Karma: -2
 • Gender: Male
 • Last Login:July 17, 2019, 04:51:18
  • Rossie,s vliegvisblog
 • Expertises:
 • prutsen met dooie beesten
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #13 on: October 05, 2013, 12:43:54 »
nou zou ook gaan.

heb ik ja die rot wekker niet gezet.
baal er enorm van.

ach ja,ga ik maar hout zagen,en ff park in walnoten rapen.


Offline HappyFisherman

 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7940
 • Karma: 3
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 12:33:19
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #14 on: October 05, 2013, 13:28:00 »
En vliegen binden Henk!
Vliegvissen is bevlogen vissen...

Offline Rossie69

 • Was het maar vakantie
 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7828
 • Karma: -2
 • Gender: Male
 • Last Login:July 17, 2019, 04:51:18
  • Rossie,s vliegvisblog
 • Expertises:
 • prutsen met dooie beesten
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #15 on: October 05, 2013, 14:28:15 »
ja brammes

ben nu de set.

ga als een gek te keer,redtag was het toch.

Offline weerwolf

 • VIP
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 2092
 • Karma: 0
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 17:48:38
  • The Kingfisher Kampen
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #16 on: October 05, 2013, 20:04:05 »
En Henk je wou ook nog naar flyandspin! ook niet gezien!

Als iedereen was zoals ik moest zijn, was de wereld perfect.

Offline peter

 • VIP
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 2272
 • Karma: 0
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 22:56:32
 • Purmerend
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #17 on: October 05, 2013, 21:59:58 »
En heb je je noten gevind .??????
Peter

2012 
platwaffels. 6.

2011
Platwaffels. 3.

2010
Platwaffels. 10. pr 81cm

Offline Rossie69

 • Was het maar vakantie
 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7828
 • Karma: -2
 • Gender: Male
 • Last Login:July 17, 2019, 04:51:18
  • Rossie,s vliegvisblog
 • Expertises:
 • prutsen met dooie beesten
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #18 on: October 06, 2013, 21:15:54 »
ja jongs wil veel.
maar als het de toestand hiero niet toe laat.
dan gaat het over.

en verder heb ik jullie met mekaar ook niks te melden.

dat ene knopje dat heb mn hele zaterdag de das om gedaan.
oke op de verjaardag na dan :)

en uh Roelof heb je lekker ff met John kunnen kletsen.
2 olde wieven bij mekaar ;)

« Last Edit: October 06, 2013, 21:19:44 by Rossie69 »

The Casting four

 • Guest
Verslag 2e werpclinic 5 oktober, De oase
« Reply #19 on: October 08, 2013, 19:29:26 »
Ik had de wekker op 7:15 gezet maar mijn kleindochter vond om 7:00 dat opa en oma er maar eens uit moesten komen. "Opa vissen?" Ja opa vissen! nog even gezellig ontbijten en dan op weg naar de Oase. Daar bleek al dat de weergoden ons ook deze keer weer uitermate goed gezind waren en werd ik bij aankomst weer verwelkomd door een spiegelglad Drontermeer met de vele watervogels en een lichte grondmist. Een plaatje.
Om 9:00 zijn er 11 deelnemers geteld, dan eerst koffie waarbij Warner een korte reminder geeft van de leerpunten van de vorige keer en datgene wat we deze keer aan de vork prikken. Basistechniek oefenen en verder verbeteren, enkele en dubbele strip en de rolworp staan op het programma.
Bij de basistechniek blijkt dat er met name bij de beginners al behoorlijk is aangeleerd. Warner gaat gedetailleerd in op op de 5 punten van Bill Gammel. Een goede manier om aan de basistechniek te werken. Ook deze keer zijn er opnieuw duidelijke vorderingen te zien en daar doen wij het als instructeurs ook voor. Van basistechniek naar enkele en dubbele strip gaat met de nodige tips door Ton, Gerrit en Warner bij de meesten al behoorlijk goed. We geven de tip mee om met 2 pionnen thuis nog wat te oefenen. Gerrit legt vervolgens aan het water de techniek van de rolworp uit, waarna iedereen weer driftig aan het oefenen slaat. Ook hier worden geen grote flaters geslagen. Het voortreffelijke weer met nauwelijks wind gaf iedereen de mogelijkheid om lekker te oefenen.

Inmiddels had ook Jack van de Oase niet stil gezeten en voor ons een mooi menuutje voor een prettige prijs bedacht. Zo konden we onder het genot hiervan nog even lekker naneuzelen. Als instructeurs begrepen we dat iedereen erg enthousiast was over onze aanpak en hun eigen vorderingen. We gaan er dus maar gewoon mee door. Over 14 dagen staan we er weer en iedereen die écht wil leren werpen is van harte welkom.

Jack had als gratis "toetje" bij het menu het gebruik van een kayak bedacht om het geleerde nog even in de praktijk te brengen. Al met al weer een prima werpclinic.

De volgende Clinic is zaterdag 19 oktober. Kijk voor meer info, foto's en video's op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/thecastingfour/

Voor de derde clinic is ook een event aangemaakt: https://www.facebook.com/events/721358514548061/


Doe MEE!!

The Casting Four

[attachment[/attachment]
« Last Edit: October 08, 2013, 20:05:04 by The Casting four »

The Casting four

 • Guest
3e werpclinic Casting Four zaterdag 19 oktober 2013 van 9.00 tot 12.00 uur op de locatie Oase, Drontermeer

As Zaterdag 19 Oktober staat de 3e Werpclinic van Thekingfisher Casting Four op de Agenda!

We verzamelen ons rond 9 uur in het Gebouw de OASE aan het Drontermeer.
Na een korte briefing en het nuttigen van een kop koffie gaan we ons omkleden en gereedmaken voor een ochtend waterworpen!
We gaan even kort herhalen wat er in de 2e clinic is behandelt; De basisworp, Dubbele Strip en de Rolworp.
Hiermee gaan we verder aan de slag! We blijven lekker in het water staan en gaan aan de gang met de "Reachcast"!
Waarom en wanneer word deze worp vooral gebruikt! Dus vergeet niet je waadkleding en of lieslaarzen mee te nemen!

(De Locatie bied ook de mogelijkheid om zonder waadkleding vanaf de
strandjes te werpen, maar waadkleding heeft de voorkeur).

Daarnaast is er voldoende tijd om op individuele vragen dieper in te gaan.

's middags kan er gevist worden vanuit een kajak. Bij de Oase zijn
verschillende kajaks/kano’s aanwezig. Wanneer je koffie en lunch van de Oase afneemt dan mag je de kano gebruiken zonder hiervoor huur te betalen.

Neem dan wel even de juiste Vispas mee, voordat je het water opgaat!

Opgeven voor de clinics kan via: werptraining@thekingfisher.nl
Instromen kan op ieder moment. Ook als je de eerdere clinics niet gevolgd hebt kan je gewoon meedoen.

Zie voor verdere informatie over onze clinics onze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/groups/thecastingfour/

En onze 3e Clinic Pagina.

https://www.facebook.com/events/721358514548061/

Groeten en tot de 19e!

The Kingfisher Casting Four!

[attachment[/attachment]

Offline Rossie69

 • Was het maar vakantie
 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7828
 • Karma: -2
 • Gender: Male
 • Last Login:July 17, 2019, 04:51:18
  • Rossie,s vliegvisblog
 • Expertises:
 • prutsen met dooie beesten
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #21 on: October 15, 2013, 10:49:22 »
We gaan zaterdag ook .

Danny en ikke de gek.

Ja Danny ook,die gaat het weer oppakken,en nu goed.

 ;D

Offline HappyFisherman

 • Testers
 • FREAK!
 • *
 • Join Date: Dec 2010
 • Posts: 7940
 • Karma: 3
 • Gender: Male
 • Last Login:August 21, 2019, 12:33:19
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #22 on: October 15, 2013, 11:30:05 »
Shit, ik kan niet zaterdag... Succes en veel plezier jongs!
Vliegvissen is bevlogen vissen...

The Casting four

 • Guest
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #23 on: October 15, 2013, 16:28:41 »
Jammer dat je niet kan Bram. Graag een volgende keer.

the Casting Four

The Casting four

 • Guest
Re: The Kingfisher Casting Four werpclinics
« Reply #24 on: October 15, 2013, 16:30:12 »
Hey Henk,

Denk aan de wekker he!!!! ;) ;) ;)

The Casting Four

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
6 Replies
1679 Views
Last post March 19, 2014, 20:37:09
by The Casting four

Back to top