Vliegvissen in ... > Frankrijk

Vergunining Frankrijk

(1/4) > >>

Beertje:
Het is misschien wat lastig. Maar als je een weerkaart koopt kost ?32 Maar een jaarvergunning kost ?73 voor een departement.Als 2 man en paar weken na elkaar met vakantie gaat naar hetzelfde gebied, kun je hem delen en net zolang vissen als je wil voor minder geld. En als ik het goed heb, dan kost een interdepartementale  vergunning ?93 dan kun je in heel frankrijk vissen (uitgezonderd een paar departementen) o.a  Vogezen en Ardeche en nog een paar in het oosten van frankrijk.
http://www.campingsoleildoc.com/camping-frankrijk-correze-vissen.html

goswit:
Kijke Kijke en niet kopen.  :o   En een weerkaart  :D heb ik niet nodig .

Chaisedieu:
Officieel moet er ook op bv de weeKvergunning een pasfoto van de vergunninghouder, incl zijn naam. Ik zou het risico niet willen lopen

JEVDE:
Mij wordt bij aanschaf van de franse vergunning(en) altijd verteld dat de foto niet noodzakelijk is voor toeristen. Toen ik laatst vroeg of ik mn indentiteitsbewijs bij me moest hebben zij de dame dat dat misschien wel slim was. Ik denk sowieso; voor die paar euros, gewoon betalen en niet moeilijk doen, maar van mij mag iedereen doen wat hij wil. Denk dat je in de praktijk totaal geen probleem ondervindt van vergunning zonder foto; is voor mij nog nooit een probleem geweest. Op de naam van een ander vissen en je niet kunnen/willen legitimeren zal waarschijnlijk vaak goed gaan, maar als t misgaat...kan men denk ik vrij streng zijn. Vist niet rustig lijkt mij.

Scaramouche:
Volgens mij hoef als je online een weekvergunning koopt ook geen pasfoto in te voegen (vorig jaar hoefde dat in ieder geval nog niet).

http://en.cartedepeche.fr/

En mijn ervaringen aan de waterkant zijn ook positief, zeker als je een beetje Frans spreekt. Vooral nieuwsgierig waarmee je vist en meewarig hoofdschudden als je zo'n heerlijke riviergrondel weer terugzet  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version