Hendri bedankt!

Started by Inderk, March 31, 2013, 22:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Inderk

Bij deze wil ik Hendri nog even bedanken voor zijn overheerlijke plakjes gedroogd vlees.
Ik heb er van genoten met een beetje Rucola, pijnboompitten en oude kaas.

Superheerlijk!!
"Zodra vliegvissen wetenschap wordt,  ga je minder vangen "

Groet'n
Ind{k}er{k}mit


Rossie69

 ::goodjob::
ofnie dan Henk.

das ook wat hier de ronte inging.
met Aardbei.

old drents vlees.

das nou wijs eten.

Hendri hij goed maakt heur,



Sieger

Hier ook geweldig geniet van het Nagelholt...... Jammer genoeg zijn dit soort "ambachtelijke" dingen (bijna) niet mee te koop.... Gelukkig zijn er nog van die vakidioten (compliment....!!!!) die de moeite nemen om het gewoon te maken!

Top kerel....!



Sieger

Inderk

En dan heb ik ook nog de haring van Rossie!!!

Die was gisteren ook al overheerlijk
"Zodra vliegvissen wetenschap wordt,  ga je minder vangen "

Groet'n
Ind{k}er{k}mit


hendri

Haha dankjewel mannen, leuk om te horen!
Als je weet hoe makkelijk het te maken is.......

peter

#5
Henk /Kermit ga ik ook doen morgen bij Paas maaltijd ook ff een beetje eendelever ,Grote kappertjes ,oude geitkaas en een kwarteleitje Yum Yum ,zo te eten vind ik /wij het te kruidnagelig maar in combi met salade is het Toppie (maar ja kom nie ut Drenthe)  HaHaHa





Nog maals dank je wel Maot /vriend (je)
Peter

2012 
platwaffels. 6.

2011
Platwaffels. 3.

2010
Platwaffels. 10. pr 81cm

Rossie69

nou veel vrienden hebt ie niet.

;D

kan nu wel op slot hahahaha

peter

Hee Rossie valt wel mee hur
Peter

2012 
platwaffels. 6.

2011
Platwaffels. 3.

2010
Platwaffels. 10. pr 81cm

Gerrit72


Peter, ziet er goed uit!

Zelf heb ik ze 'puur' gegeten, met een goed glas wijn.
(maar ik ben dan ook een ras-Drent  ;) ).

Perfect van smaak Hendri! Je hebt jezelf overtroffen.
In welk restaurant werk je ook alweer? (beetje sluikreclame mag best  :) ).



Hendri superbedankt! Heb nog wat over, daar gaan we straks nog even van genieten  ::goodjob::
The only difference between men and boys is the price of their toys.

Zeenimf

Henri, ziet er heel goed uit ::top::

Flyoutnederland.nl
Carpe Diem!

Groeten Marry

Rossie69

nou tis op op slot maar voor er vuil over uit gegooid word.

R.S.N Flyfisher

Dat ziet er goed uit!

Beertje

Nagelholt!!,Bij ons gelukkig nog te krijgen. :D :D :D
If flyfishing were a sin, I'de be the devil's right hand man.

hendri

ziet er lekker uit peter, zou zo aanschuiven haha.

beertje nagelholt is bij de groothandel ook nog gewoon te koop hoor.

Sieger

Ja maar dat is toch anders Hendri... Net als de bloedworst bij "ons" in Twente... echt een heel groot verschil of ik het bij de slager haal die het zelf nog maakt of dat ik zo'n bruine gerstehap haal uit de supermarkt....

Blijft van van de ambachtsman toch veeeeeel lekkerder.....  ;)


Sieger

hendri

Ja dat is zondermeer waar sieger. Bloedworst ohhh is ook al wel weer een jaar of 8 geleden dat ik dat voor het laatst gemaakt heb. Das ook zo onwijs lekker, ik deed er altijd abrikozen en rozijnen bij in.
Dikke plak ganzenlever en een plak van die bloedworst bakken en perzik chutney met roze pepertjes!
Whaaaa kwijl loopt me nog uit de bek, mooie tijd was dat bij de Koperenhoogte. ;-)

peter

Hier in Purmerreutel ook een bak vol onder de PC HaHa
Peter

2012 
platwaffels. 6.

2011
Platwaffels. 3.

2010
Platwaffels. 10. pr 81cm

Inderk

We kochten vroeger bij de ambachtelijke slager in Stadskanaal een stuk grove leverworst.
Dat werd dan door de slager in een krant gewikkeld en kregen we dat mee......

Mijn moeder bakte die leverworst dan in verse roomboter dat we bij een boer in de omgeving haalden.
Echt zuiverder van smaak en lekkerder was er niet.

Heerlijk op een stuk roggebrood........

Ik kwijl ook al bij die gedachte
"Zodra vliegvissen wetenschap wordt,  ga je minder vangen "

Groet'n
Ind{k}er{k}mit


hendri

ja das geweldig inderk, dat zijn van die dingen man............ pfffff
net als hier in balkbrug bij slagerij van broekhuizen. die man wint de ene na  de andere prijs met worsten en hammen maken.
het is al een feestje om zijn winkel in te lopen, je komt binnen, aan het plafond hangen gemiddeld 25 rouwe hammen te drogen en die geur whoaaa!
tis daar gewoon fijn fijn om 10 minuten te wachtren voordat je aan de beurt ben haha