Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10 Next
1
wat voor vissen heb je op gevist en gehaakt? Soms is het niet anders maar ook met weerhaakloos zou je niet (over het algemeen) zoveel vis moeten lossen.
2
Nederland - Algemeen / Re: Vangsten van het seizoen 2018
« Last post by MartinT on Today at 10:58:57 »
Gisteren een retourtje Ardennen gedaan. Heerlijke visdag met prachtig weer, goed gezelschap en prima vangsten.
Mooie bruine forellen, tot een uur of 2 op de nymph, daarna viel het wat stil maar vanaf het einde van de middag ging het los op de droge vlieg. Droog wel uitsluitend kleintjes maar dat mocht de pret niet drukken.

3
Succes Jo, fijne visserij hoor vanuit de BB.
4
Scandinaviƫ / Re: Noorwegen
« Last post by Bone F on Today at 10:24:29 »
Wat hieronder volgt had ik al klaar voordat Wilco postte maar hij was opeens verdwenen dus bij deze nog maar een keer.
Nou Jan je gooit wel snel de handdoek in de ring. Met flauw bedoelde ik die opmerking over vissen zonder haak, dat was ook niet zo vriendelijk. Er zijn natuurlijk vv'ers die de visstand een erg warm hart toe dragen en vissers die daar, voor eigen gewin,  heel anders mee omgaan en als die elkaar ontmoeten........
Ik waardeer het dat je als een van de weinigen reageerde op mijn vraag en ik zou zeggen ga zo door meningsverschillen horen erbij maar er moet inderdaad op toegezien worden dat we iedereen in zijn waarde laten. Dus zou ik zeggen laten we dit negatieve intermezzo erbij laten en terugkeren naar de kern van dit topic, kom maar op!!
5
Gisteren bij de Loswal wezen kijken. De parkeerplaats stond behoorlijk vol met auto's, busjes en trailers. Bleek dat een Belgische kano-club een evenement had georganiseerd.
Keek zo terloops naar de kunstaasjes van enkele belgen, maar dat was allemaal dik in orde: enkele haak en weerhaakloos...
 ::goodjob::
De vangsten waren matig: Enkele bruine forellen en regenbogen gevangen, enkele botten gevangen en enkele forellen verspeeld.
De meesten zullen er vandaag ook weer zijn, want ze verbleven op een camping in Oostvoorne.
6
Duitsland / Re: Iemand ervaring met de twee trajecten in Mayschoss?
« Last post by emgz84 on May 19, 2018, 22:41:29 »
Heb daar vorig jaar gevist in augustus. Het traject bij Walporzheim vond ik het mooist. Er zit daar een camping en vanaf daar beide kanten op was het leuk vissen. Een grote verspeeld, een middelmaatje en een hoop visjes uit de babykamer gevangen. Zowel bruin als vlagzalmpjes. Maar deze waren echt heel klein. Hoorde wel dat augustus niet de beste tijd was om te gaan. Laat je ook niet afschrikken door mijn schrale vangsten want het was mijn eerste keer op stromend water. Bad neuenahr ook geprobeerd dat vond ik niks. Veel stad een groot deel niet waden. Mayshoss zelf heb ik niet gedaan. Dit sloeg ik over volgens mij omdat een groot deel ervan langs de weg lag maar pin me daar niet op vast. Als het lang begint te regenen is het klaar. Dat ik daar kwam was het water net 2 dagen helder maar na de regen was het snel klaar. Een local zei dat het ongeveer 4 tot 5 dagen zou duren voor de boel weer helder zou worden. Ving dan nog wel een kopvoorntje of 2 maar dat was het ook. Vergunning heb ik gehaald bij de pomp in walporzheim. Al met al heb ik er wel een leuke midweek gehad.
7
Vliegvismateriaal - hengels, reels & lijnen / Re: fly Reel Made in USA
« Last post by Marco B on May 19, 2018, 13:50:41 »
In ieder geval een Teton reel. Waren jaren geleden best populair. Bij mijn weten zijn ze failliet gegaan en naderhand weer opnieuw in de handel gekomen. Even googelen op Teton reels en je vindt een schat aan info.
8
Vliegvismateriaal - overig materiaal, kleding & accessoires / Re: Studs
« Last post by Bone F on May 18, 2018, 23:16:00 »
7 maanden later en het werkt nog steeds prima.
9
Nederland - Rivieren & Kanalen / Re: Grensmaas
« Last post by Plantje on May 18, 2018, 12:21:26 »
Ik geloof Raymond af en toe...
10
Vliegbindmateriaal - gereedschap / Re: Stonfo Kaiman?
« Last post by JB on May 17, 2018, 22:19:40 »
In overleg met de bank heb ik besloten maar geen Norvice te kopen, de bank wil gewoon dat ik mijn hypotheek wel afbetaal :-)
   ::slaugh::

Pages: [1] 2 3 ... 10 Next
Back to top